måndag 1 september 2014

Älgjakt

 
Så har äntligen älgjakten dragit igång! :) spända av förväntan var vi alla när vi klev upp och allra mest Ila. Hon visste redan igår vad det var på gång, det är otroligt vad de är duktiga på att "läsa av".

Vi släppte Ila när vi kommit fram och hann bara gå upp för en backe så var hon försvunnen cirka 600 meter från oss. Vad roligt tänkte vi om hon skulle få upp älg direkt på morgonen när vi precis släppt henne. Hon kom dock tillbaka efter en stund så vi började att gå igen och när vi återigen gått en stund försvann hon igen och denna gång var hon ca 1 km från oss och sökte. Bara att hon försvinner några hundra meter är spännande för man vet aldrig vad som kan hända! :) så småningom kom hon tillbaka till oss och så såg resten av vår dag ut. Ila gjorde väldigt fina sökrundor hela dagen men inget upptag och ingen passytt såg något heller.

Vissa dagar ska vara som dessa också för att man ska uppskatta dagarna då det händer något, eller hur! imorgon tar vi nya tag och se vad som händer då! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, det uppskattas alltid!