tisdag 26 augusti 2014

Utställning i Ånge

Från vänster: BIM: Björnjägarens Arki Loke BIR och BIS 1: Dahlholmens Ila

Vilken otroligt lyckad utställningsdag det blev i Ånge för vårt team som består av finaste Ila och sötaste Axa!

Vi hann knappt till utställningsplatsen förrän Axa skulle in i ringen och bedömas av domaren Annica Uppström. Vilket var väldigt bra på sätt och vis eftersom det är ju valparna som blir tröttast fortast. Väl i ringen, helt utan träning på självaste platsen, travade Axa på väldigt bra och ställde upp sig så fint att hon fick "excellent för valpar" med HP och blev BIR-valp! :) tråkigt nog var det ingen BIS-final för valpar. Vi var redan där mycket nöjd med dagen ändå!

Inte bästa uppställningen men den får duga! :)
BIR-valp: Svartkärrets Axa med domaren Annica Uppström.
 
Därefter var det Ilas tur att få trava och ställa upp sig i ringen för domaren Thomas Eriksson. Hon fick excellent ÖKL, ÖKK 1, CK blev Bästa Tik 1 och BIR! :) då började väntan till BIS-finalen. Det var bra många jämthundar som alltid som skulle bedömas innan. Så vi passade på att fika och träffade även på några som vi känner och tog det lugnt och laddade inför finalen.

När alla raser var bedömda var det äntligen dags för Ila att få visa upp sig igen från sin allra bästa sida. Vilket hon lyckades med! när domarna Thomas Eriksson och Annica Uppström hade placerat alla hundarna förutom Ila och en jämthund blev vi så glada när de gav BIS-rosetten till Ila! vilken tjej! :D

Ila med mig och domarna Annica Uppström och Thomas Eriksson. 

Dahlholmens Ila med alla sina priser från dagen!

Vilken dag och vilka minnen att ta med sig! nu laddar vi inför älgjakten för fullt och hoppas på många trevliga dagar och minnen där också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, det uppskattas alltid!