torsdag 6 juni 2013

Rallylydnadsuppvisning

Jonna med Luna och jag med Ila på rallyuppvisningen idag.

I dag, på självaste nationaldagen, har vi varit i Årskogen och visat upp hur rallylydnad fungerar och kan tränas genom Njurunda BHK. Det var meningen att det skulle vara tre ekipage, men då ena fick hoppa in och jobba, blev vi bara två ekipage. Men vi hade så roligt ändå! :) vi satt upp en kort bana med rätt så enkla övningar för att efter vi hade gått och visat publiken hur det går till, skulle de som ville utav publiken få gå banan, och för att de inte ska tycka det är svårt och krångligt är det alltid bäst att börja med att motivera dem med enkla övningar. Eller hur!

Det var fint väder och väldigt varmt så både Luna och Ila var lite trötta, men de skötte sig mycket bra båda två under uppvisningen. Både Luna och Ila fick sedan gå banan med andra personer för de personer som inte hade en hund eller inte hade hunden med sig. Så det blev mycket träning, kul!

Här skulle en väldigt intresserad flicka utav hundar prova att gå banan med Ila.
 
En tanke var att det också skulle bli lite reklam för Njurunda BHK och jag tyckte att det ändå var ett flertal som var nyfiken, så det är roligt! :)
 
 

 Ila och jag in action!
 
Give me five!
 
Tack för en jättebra dag! :)
 

1 kommentar:

  1. Vilken kul grej, kan nog tänkas att någon blev mer intresserad!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, det uppskattas alltid!