söndag 12 maj 2013

120513

Nu har vi hämtas oss lite mer efter chocken med valpen, men det känns tråkigt och sorgligt än. Vi har i alla fall hört av oss till uppfödaren och han berättade att det är bara bra med de andra valparna i kullen. Så trots allt är vi mycket glada av att höra det. Lycka till!

I dag började cykelträningen för Ila. Hon tycker det är så roligt, men dock är hon inte den smartaste. Det började med att hon travade/sprang allt vad hon hade de första ca 3 km, (som vanligt.) Men då hon hade "tömt sig" på det mesta av energin gick det inte lika fort resten utav cykelturen tills det dök upp en katt på vägen då blev det fart på henne igen och då gick det undan, nästan så däcken glödde. ;) En stund senare gjorde hon årets första dopp. Meningen var att hon skulle dricka vatten i en tjärn efter vägen, och det ville hon också men hon gick lite för långt ut.... och resten kan ni lista ut själva. Hon fyller verkligen varje dag med glädje och skratt!

I morgon är det dags för den fjärde gången utav rallylydnad. Det ska bli jätteroligt att träna och träffa alla igen fast det bara var en vecka sedan. Jag har inte riktigt haft någon motivation att träna med Ila på de moment som hon inte kan, men någon dag framöver blir det troligtvis träning på de momenten sedan hoppas vi att de sitter där.

 Vår finaste Ila. 

2 kommentarer:

  1. Tråkigt det där som hände med valpen. Kanske kan ni någon gång framöver få möjlighet till att köpa en annan? Skönt ni har Ila i alla fall.

    Ja, det är kanske inte så lätt att disponera en cykeltur om man inte vet hur långt det ska cyklas...

    Hoppas det går bra på kursen! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är jättetrist! det kommer säkert fler tillfällen med att skaffa en valp framöver. Men vi är väldigt noga med föräldrarna till valpen så om vi har ännu mer otur kan vi få vänta länge. Men den som väntar på något gott.....

      Ha ha, nej det är väl som du skriver, inte lätt att veta hur långt det ska cyklas. :)

      Tack, det gick bra på kursen! uppdatering kommer. Kram

      Radera

Tack för din kommentar, det uppskattas alltid!