måndag 15 februari 2016

Utställning i Gideå

I helgen har det varit utställning i Gideå som Västernorrlands Älghundklubb arrangerade och vi kom hem med strålande resultat för både Ila och Axa's del! :) Denna gång var det Anna Fors Ward som var domaren för gråhundar och Lennart Holmsten dömde BIS.

Axa var först ut och fick excellent och vann sin klass med CK. Vilket innebar att hon skulle in senare och tävla om bästa tik. Ila fick också excellent, ÖKK 2 med CK. Därav skulle båda tjejerna in i bästa tik och pappa fick då rycka in och ta Ila i bästa tik. Där vann Axa och blev Bästa tik 1! och Ila blev 4:e bästa tik. Finaste, finaste tjejerna våra!


Ila inne för bedömning. Titta så vacker hon är och står så fint!

Axa inne för bedömning. Finaste tjejen!

Som lovat ser ni att vi fotat en del och bilder på Ila ser ni nedan:

Ila står fint för bedömningen!

Ila blir mätt och det till 49 cm, idealhöjd för tikar.

Efter att Axa blev bästa tik skulle hon in i BIR/BIM för att möta hanen som hade vunnit i bästa hane för att utse den finaste gråhunden för dagen. Axa vann där även BIR:et och blev därmed dagens vackraste gråhund. :) i BIS-finalen blev Axa 3:a!

BIR: NORD V-15 Svartkärrets Axa och BIM: SE J(LÖ)CH SE UCH Rapphålets Buse

NORD V-15 Svartkärrets Axa.

Dagen i övrigt var också trevlig med en massa hundprat med olika gråhundsvänner, både nya och gamla. Alltid lika roligt! Tack alla inblandade för en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, det uppskattas alltid!