torsdag 5 juni 2014

Bloggen i förändringar

Så småningom kommer det ske en del förändringar på bloggen. Den kommer att byta namn eftersom det inte längre enbart handlar om Dahlholmens Ila. Men det kommer vara samma blogg ändå eftersom det går att endast byta namn! dessutom kommer en ny header komma upp, hur den kommer att se ut får bli en överraskning. :)

För övrigt har det varit en sådan där dag för båda vovvarna att en massa folk har träffat dem. Vi har nämligen varit på husses jobb och där var det öppet hus, så gissa vilken som stal uppmärksamheten. ;) Vi har också varit till Arken Zoo och köpt ett nytt större halsband eftersom Axa var i behov av det. Där blev det också såklart en massa nya intryck och en del möten med både hundar och människor.

Kul är det att gå i skogen!

Axa ute på vift. Hon är verkligen vidlyftig redan nu! vilket är jättekul att se! ni ser henne som en liten prick på bilden.

Efter att vi kom hem efter vårt äventyr blev det en skogspromenad och gissa om både Ila och Axa blev glada! de hade mycket hyss för sig och de gillar verkligen varandra och som gräddet på moset var de båda i en miljö som de fullkomligen älskar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, det uppskattas alltid!