söndag 26 januari 2014

Utställning i Hudiksvall!


Det var vemodigt att hänga ner tavlan som är ett vandringspriset från Björnjägarens kennel i går när vi skulle på utställningen i Hudiksvall som arrangerades av Gävleborgs älghundklubb. Men glädjande nog fick vi ta med det hem igen för Ila blev BÄST I RASEN, i år igen! :) hon fick excellent ÖKL, ÖKK 1, CK, Bästa Tik 1, BIR och BIS 3:a! :) så roligt så!


Känns otroligt roligt att det är bara Ila som vunnit det vandringspriset än så länge, och helt fantastiskt roligt att det är två år i rad! vilken vovve vi har!

BIR och BIS 3: Dahlholmens Ila och BIM: SE V-13 J Elgfallet's Aiko

BIS-finalen!

3 kommentarer:

  1. Jag blir aldrig riktigt klok på denna fina tik (inte i övrigt heller kanske)
    men hur kan det komma sig att hon aldrig fått ett enda "normalbra" omdöme? Jag har haft flera hundar som gått bra, ibland riktigt bra på utställning men alltid fått negativ kritik av någon, naturligtvis i mitt tycke, halvblind domare. Det måste vara helt unikt att samma hund ligger i topp hela tiden under så lång tid och så många tävlingar, naturligtvis är hon fantastiskt vacker och rastypisk och snyggt visad, men ändå..... Nåja, det är bara att gratulera till ett otroligt snyggt ekipage, det är så roligt att allt arbete som du lagt ner har lönat sig så bra! JÄTTEGRATTIS!!!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Ingemar för fina ord om Ila! vi är också förbryllade över hennes resultat i utställningsringen. Men såklart väldigt glad över att få äga denna underbart snälla och (utan att vara partisk) snygga tik. Vi är så tacksamma!och nu får vi se vad hon kan hitta på i framtiden! Tack igen Ingemar för fina ord och även tack till grattis!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Inte dåligt, grattis!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, det uppskattas alltid!