söndag 11 augusti 2013

Utställningen i Rättvik

 
I går var vi i Rättvik på älghundsutställning som Dalarnas Älghundklubb arrangerade. Det var en fin dag med sol trots att det skulle bli regn. Så bara det var härligt! men så skulle ju Ila in i ringen och visa upp sig för dagens domare som var Mats Jonsson. Det hela slutade med att Ila slog till med Excellent ÖKL, ÖKK 1, CK, Bästa Tik 1 och till slut BIM! :) tredje raka BIM:et. Hon har ju även lyckats innan detta hattrick med hattrick i BIR! så nu ha hon både hattrick i BIR och BIM! :) vilken vovve. Helt fantastiskt! man kan såklart inte vara något annat än hur stolt som helst. Vackra Ila! ♥

Inte bästa uppställningen men den får duga. ;)
 
 

2 kommentarer:

  1. Stort grattis till alla vinster och utmärkelser. Vilket jobb ni lägger ner. Det var en ny värld för mig att det fanns så många utställningar att åka runt och delta på. Vi ses!

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket Rosie! haha, det blir som sagt en del jobb, men det är ju lön för mödan som det verkar! ;)okej, det brukar vara utställningar nästan varenda helg och vissa gånger är det på flera platser samtidigt, om man räknar med SKK (Svenska Kennelklubbens) utställningar, men det gäller att hitta de utställningar man vill och kan åka till! :)

    Vi ses!
    Kramar till er alla!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, det uppskattas alltid!