måndag 19 augusti 2013

Int. Utställning i Eskilstuna


I helgen har det ännu en gång, den tredje helgen på rad, blivit utställning. I lördags åkte vi ner till min bror med familj och sov över där tills på söndagen.

På söndagen var det dags för utställningen i Eskilstuna som arrangerades utav Södermanlands Kennelklubb. Det var jätteroligt eftersom att min bror med familj följde med oss och skulle titta hur det går till, se oss i ringen m.m. Vi fick helt enkelt en hejarklack! :) hoppas att ni förstod något vi surrade om! ;) efter ett tag vi varit där var det dags för Ila att gå in i ringen och hon fick Excellent ÖKL, ÖKK 1 utav domare Arne Foss. Det var ingen utav gråhundarna som fick något mer än så. Ila var mycket duktig och taravde på bra så det var bra.


Tack så mycket till "Hejje", "Låcksy", "Olli" och "Toffie" för allt i helgen! Det var verkligen kul att ni följde med och tittade! tack också för att du tog bilder Hejje. Ni får följa med någon annan gång också, alltid roligt med en hejarklack. :)


 Bedömning
 
Ila står så tjusigt med sina rosetter från dagen.

 Finaste Oliver med "sina" rosetter och finaste Alvin! :)

Nu laddar vi inför att snart få träna inför älgjakten! :)

2 kommentarer:

  1. Tack själva, roligt att få följa med!
    Jag är både imponerad och förvånad över vilken stor och välarrangerad tävling vi var på, vilka entusiaster det finns. Dagen blev inte så lång men det var spännande och vi sken i kapp med solen!!
    Grattis igen till fina omdömen och ytterligare rosetter!

    SvaraRadera
  2. Det var bara jätteroligt att ni ville följa med! :) ja, det var verkligen en väl arrangerad utställning, en utav de bättre som vi varit på faktiskt. Det är roligt med att det finns entusiaster! Ja, det tycker jag ändå att vi gjorde, hoppas att det är bättre med Alvins hand som han klämde. Tack så mycket! ni får absolut följa med någon annan gång också! :)

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, det uppskattas alltid!