tisdag 9 april 2013

Semester

I två veckor har vi befunnit oss i Thailand på semester! Inte Ila då förstås. ;)

Ila har varit hos sin uppfödare Pär i Gävle på semester istället. Där hon har haft det jättebra! Tusen tack Pär för att hon fått varit hos er! nästan allt hade gått bra.. Hon är dock inte van med att gå i lucka så den fick de ställa upp så hon kom ut och in. Ja, alltid är det något, men det gick ju bra till slut, men vi förstod att det skulle bli lite problem med luckan eftersom att innan vi for iväg provade att locka henne med godis och leksak både inne och ute för att hon skulle förstå hur man gjorde men det gick dock inte så bra. Så vi hade en plan B, som det heter. Det var att en vän till familjen skulle åka och hämta hem henne ifall det blev alldeles fel för både Ila eller för Pär m.fl, tack för det Ingemar. Men allt löste sig då de ställde upp luckan, då kunde hon gå ut och in då hon kände för det. Annars har allt varit frid och fröjd. Ila och Anza hade gosat med varandra mellan stängslet, berättade Pär. :) När vi hade hämtat Ila för att åka hem och de andra hundarna stod och skällde, sa Pär att Ila tillhör flocken nu och det där därför de skäller för att det är någon i flocken som lämnar de andra. De är roligt tycker jag att Ila alltid går bra ihop med andra hundar oavsett kön eller ålder. Samt att alla hundar hos Pär "godkänner" hundar som de inte träffat någon gång förut, duktiga hundar är de alla!

Vi tvåbenta då, har vi haft det bra? jaa, det har vi verkligen haft allihopa! Sol, bad, utflykt stod på agendan då vi var där, kämpigt värre, eller hur! ;) de tre sista dagarna var det varmast och då var det säkerligen lite över 40 grader. En annan dag var det bara på morgonen i skuggan 34 grader, vi hade kanske lite kämpigt ändå, haha. ;) Men vi njöt i fulla drag utav det klarblå vattnet, kritvita sanden och värmen ändå, eftersom det var otroligt skönt att bada utan att behöva frysa och ligga och sola och inte tycka det är kallt då det blåser, skönt det är med semester då och då. Gissa om det blev en liten chock då vi landade i Stockholm och nästan inget av snön hade tinat bort och då det var kallt som sjutton, om man jämför. Men vi ska väl vänja oss igen. Hoppas ändå att våren snart är på G, då är det bara sommaren kvar och sedan är det höst och älgjakt. :)

Nedan kommer bilder från Koh Samui där vi befunnit oss under semestern.

 Stranden och havet.
 
 
 En söt liten apa som satt på min axel. 

 Fin vy, eller hur!
 Till vänster: Mor elefant tog väl hand om sitt elefantbarn.
Till höger: Stranden och havet.
 
 

2 kommentarer:

  1. Kul att det gick bra för Ila hos Per, trots luckan.
    Thailand såg helt underbart ut.
    kram.

    SvaraRadera
  2. Ja, ni verkar haft det kämpigt... Inte ett dugg avis! Själv längtar jag inte till höst och älgjakt utan vår och en låååång, vaaaarm sommar! (som gärna kan pågå under älgjakten...)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, det uppskattas alltid!