onsdag 16 januari 2013

Röntgen hos Audell

Ila 5 månader gammal.

Hej hopp! I dag kom vi hem från huvudstaden där Ila hade tid för omröntgen hos Lars Audell, Gudby Djurklinik. Vi hade bokat tid till kl. 19.00 så vi började resan ca 13.30 eftersom det var snöoväder nästa hela vägen plus att Ila skulle rastas efter vägen så var det bra att vi åkte i god tid. Vi kom dit ca en halv timme innan så vi gick ut och gick en liten sväng. Det var otroligt fridfullt och lugnt ställe.

Efter den lilla prommisen gick vi in och Ila fick lugnande och vi fick fylla i papper. Sedan fick vi gå in efter ett tag då Ila blivit lugn utav medlet. Audell var mycket noga att bilden skulle se bra ut och att Ila inte låg snett, eftersom det är lätt att hundarna gör det och vid omröntgen är SKK mycket noga att det ska vara en bra bild. Efter några bilder då Ila hade legat lite snett fick han till slut en bra bild. Vi var ju såklart nyfiken på vad Audell tyckte om höftlederna. Han sa att han inte kunde garantera hur resultatet blir eftersom 50 % eller mer av kulan ska ligga i skålen och ena kulan ligger precis på gränsen. Men han sa dock att han inte hade skickat in denna bild på höfterna i fall det absolut inte skulle finnas någon chans till ett bättre resultat. Men chansen var inte så stor, tyvärr! :((  men Audell sa, precis som den förra veterinären sa då vi fått reda på resultatet, att höften som är sämre än den andra kommer att hålla i ur och skur utan något problem ändå trots hur resultatet blir. Men det är ju inte roligt att höra att chansen inte är stor att det blir bättre resultat, men det finns inte mycket att göra åt mer än att hålla tummarna på att turen är med oss och resultatet blir bättre än vad det är nu. HOPPAS, HOPPAS!!! ni kan ju bara gissa hur glad vi skulle vara om resultatet blev bättre!  Håll tummarna ni också, snälla!

Då vi var klar hos Audell åkte vi till min bror in Sigtuna och hans familj och sov där och åkte sedan hem tidigt i dag. Tack för allt "Hejje", "Löttie", "Olli" och "Toffie"!

       

1 kommentar:

Tack för din kommentar, det uppskattas alltid!