lördag 14 april 2012

Ila fick excellent, CK, ÖKK 1, Bästa Tik 1 och BIR!

I dag har vi spenderat hela dagen i Nordichallen för där var det utställning. Det gick utmärkt och Ila fick, (som rubriken avslöjar) excellent, CK, ÖKK 1, Bästa Tik 1 och BIR!!! :)) vi är så himla stolt och glad såklart! vi väntade till BIG-finalen men där blev vi oplacerade, men vi är så glad ändå! Vi köpte den största BIR-rosetten så det blev två BIR-rosetter som vi fick ta med hem samt en BIR-pokal. ;)

Dahlholmens Ila
Ilas fin, fina kritik måste nästan ramas in ;)
Ilas kritik:
2 år gammal. Mycket vacker klargrå färg. Feminint rastypiskt huvud. Fin hals, utmärkta vinklar, utmärkt benstomme och utmärkt svans. Otrolig resning i rörelse. Hon springer på ett sätt som kan hålla henne igång i dagar. Mycket trevligt temperament.
Domare: Outi Piisi-Putta


Vi hade en fanclub med oss idag, vilket var jätteroligt! :) den bestod av min faster och hennes man. Det var jätteroligt att ni ville komma och kolla på oss!

Vi träffade även Erna-Britt Nordin som var där med SE J(LÖ)CH Dahlholmens Anza. Anza gick det sådär för eftersom hon inte ville ha svansen uppe på ryggen. Det är tråkigt att hon inte tycker att det är roligt eftersom hon är så fin.

SE J(LÖ)CH Dahlholmens Anza

Blandade bilder:

Liten del av grupp 5
Dahlholmens Ila
Ila rosetter och pokal

3 kommentarer:

  1. Roligt att det gick så bra! :)

    SvaraRadera
  2. Grattis, vilken hög med medaljer & pokal också, wow!!

    SvaraRadera
  3. Ja, det var så kul! :)
    Tack Rosie! ja, det blev många fina rosetter och en fin pokal att ta med hem! :)
    Kram till er båda!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, det uppskattas alltid!