måndag 30 april 2012

Dahlholmens Ila BIS 1 på Högboutställningen! :)

Vilken dag det blev i går! :) Det var såå roligt att Ila blev BIS 1 av ca 150 hundar som deltog på utställningen. Vi blir stolta och glada när hon blir BIR eller BIM men att vinna en hel utställning, det är riktigt roligt! :)

Här har Ila vunnit hela utställningen och då blir det fotografering! :)
Ilas kritik:
Välskurets huvud , mörka vackra ögon, något brett ansatta öron, kort stark kropp, väl proportionerad. Utmärkt svans, utmärkta ben och rörelser. Välvinklad bak, utmärkt päls och färg. Korrekt bett.
Domare: Nils-Erik Haagenrud.

BIM Birro av Lirebu BIR Dahlholmens Ila

Vi hade en fanclub med oss igår också. Den betog av min syster med familj. Det var jättekul att ni ville följa med oss till utställningen! :) och tack Patrik och Sigge för att ni hejade på Ila och mig så mycket, ni är bäst! :)  

Husse träffade även en arbetskamrat på utställningen som ställde ut sin karelare.
Ila blev jätteglad när hon fick busa med honom. Men Ila var den som var busigast av dem, Ila är 2 år medan Kalle bara är 11 månader gammal! ;)

"Kalle" (Ailatis Mojje) och "Ila" (Dahlholmens Ila)
Ja, som ni förstår är vi så himla glada över vår finaste Ila som först fick excellent ÖKL, ÖKK 1, CK, Bästa Tik 1, BIR och sedan blev hon BIS 1!! :)


Ila är på första sidan på Gävleborgs älghundklubb's hemsida och hon är även med på bilder från Svenska gråhundklubben's hemsida! gå gärna in och kika!   

2 kommentarer:

  1. Kul det var att få följa med igår och hejja på. Grabbarna var helsålda på hundutställningar sedan, Patrik ville gå på 100 stycken till sa han i bilen på vägen hem. Han kan ju följa med dig och Ila då, för ni sopar ju banan på varje tillställning :-)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att pojkarna gillade utställningen! :) ja, absolut kan han få följa med på andra utställningar :) det skulle bara vara roligt.
      Kram

      Radera

Tack för din kommentar, det uppskattas alltid!