måndag 13 februari 2012

Utställning i Gideå!

Vilken bra helg det blev! :) på lördagsmorgonen åkte vi till "Imbo", Rikard och lilla söta Harald. Det var så kul att träffa er och Harald är såå fin! :) Vi gick en promenad och samtidigt så blev det lite shopping. Husse och Ila gick till djurmagasinet medan vi andra kollade runt lite på andra butiker. När de kom tillbaka hade de köpt en ny bädd till Ila som hon ska ha på husses jobb.

På söndagen åkte vi till Gideå för att ställa ut Ila. Det var Västernorrlands älghundklubb som arrangerade utställningen. Det blev en mycket bra och rolig dag! :) det var många fina hundar där. Men Ila drog det längsta strået och hon fick excellent med CK, ÖKK 1, Bästa tik 1, BIR och BIS 2!! :)) jag blev såå glad och stolt över Ila så klart!

Kritiken:
Välkomponerad tik. Vackert huvud. Mycket bra öron och ögon. Korrekt bett och mask. Mycket bra hals, rygg, kors och svans. Bra bröstkorgsform men bröstkorgsbenet kunde vara längre. Mycket bra ben och tassar. Mycket goda vinklar. Rör sig med utmärkt steglängd. Utmärkt färg och tecken. 
Domare: Kerstin Henriksson
 
 
Nedan är det några bilder från utställningen och en bild på Harald och mig.
Bild "lånad" från VNÄK
BIR DAHLHOLMENS ILA BIM J KLIPPHEDENS PAN O'BUSSTER
Bild "lånad" från Svenska Gråhundklubben


DAHLHOLMENS ILA

Fina Harald med moster.

3 kommentarer:

  1. Du menar väl fina Harald med fina moster?!;) Superkul att det gick så bra för er i Gideå (igen)!

    SvaraRadera
  2. Ja, det var så himla roligt att det gick så bra! :)

    SvaraRadera
  3. Grattis, grattis. Denna gång sopade du rent på prisbordet. Snart finns väl inte någon tom plats på väggen att hänga alla nya rosetter på... :-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, det uppskattas alltid!