måndag 30 januari 2012

Utställning i Hudik

I lördags var vi på utställning i Hudik och Ila skötte sig utmärkt i ringen tills hon skulle hälsa på domaren. På grund utav att hon inte var så frimodig så fick hon very good och han försökte få kontakt med henne flera gånger eftersom han verkligen tyckte att hon var fin, men tyvärr så ville hon inte, hon nosade bara på  hans hand. Men domaren sa att Ila var en av de finaste hundarna som hade bedömts här i dag men får priset very good  p.g.a att hon inte var så frimodig av sig. Men jag vet att Ila gillar människor som hon inte känner, hon brukar bli lika glad varje gång någon okänd kommer och hälsar på henne. Men eftersom det inte var så i lördags kan det bero på att Ila var trött och less för vi var bland de sista som fick komma in i ringen och det blev ganska sent på eftermiddagen och vi hade varit på utställningen sedan halv nio på morgonen. Men vi träffade i alla fall Ilas uppfödare, vilket var roligt. Han var där med J Dahlholmens Anza. Det var också en till Dahlholmare på utställningen som det gick mycket bra för, så vi säger grattis till Lars som äger J Dahlholmens Emma som blev BIM! vi säger också grattis till Sone som äger Havulan Ada som blev Bästa Junior!

Men det bästa med lördagen var att åkte vi ner till min ena syster med familj och vi träffade dem alla. Men det roligaste av allt var att min andra syster, Johanna och hennes sambo Rikard fick en son och jag blev moster igen! :) GRATTIS igen och KRAM på Er! 

Kritiken:
Bra huvud som kunde ha tydligare mask. Mörka ögon, aning stora öron, bra hals och överlinje. Utmärkt kors och svans, bra bröst, bra vinklar fram och bak, bra ben och tassar. Rör sig utmärkt, ej helt frimodig.
Domare: Arvid Göransson

Här kommer några bilder från utställningen:
 Ilas halvsyster, J Dahlholmens Emma som blev BIM!
Havulan Ada
J Dahlholmens Anza

2 kommentarer:

  1. Det var väl jättebra ändå med tanke på hur du funderade innan. Grattis får man väl säga i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Very good är ju ett bra resultat, men förstår att det är en besvikelse då hon har potential för myket mer. Bättre lycka nästa gång! Kram!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, det uppskattas alltid!